Wij zoeken de oorzaak van geurhinder

Blijft de geurhinder na grondige reiniging en ruimen van de putten aanhouden, dan gaat Spuiterke uit Sint-Kruis-winkel de oorzaak lokaliseren door middel van rookdetectie.

Verstoppingen en lekkages kunnen een vervelende stank in huis veroorzaken. Helaas is niet altijd visueel zichtbaar waar de stank vandaan komt. Een kleine lekkage kan al tot enorme stankoverlast leiden zonder dat de oorzaak direct is vast te stellen. Wij kunnen deze geurhinder opsporen!

Hoe gaan we te werk? Met onze geurdetectiemachine. Deze machine blaast onschadelijke rook door uw leidingen en zorgt ervoor dat de lekken zichtbaar worden. Waar de rook naar buiten komt, komt namelijk ook de geur naar buiten. Het lek in uw afvoer wordt zo vakkundig opgespoord en de stankoverlast kan opgelost worden.

De afvoerleidingen worden gevuld met onschadelijke rook om zo de oorzaak van het lek (geurhinder) te detecteren zodat gepaste actie ondernomen kan worden.

Indien u dit wenst, sturen wij onmiddellijk een vakman van onze hersteldienst om de nodige aanpassingen op een snelle en efficiënte manier uit te voeren. Wij bieden u met andere woorden een totaaloplossing. Neem dan ook zo snel mogelijk contact op met Spuiterke uit Sint-Kruis-winkel.

Spuiterke
Jozefienenstraat 5
9042 Sint-Kruis-winkel - België
Ligging

Tel.: +32 9 338 37 01
Gsm: +32 497 54 73 58
info@spuiterke.be
BTW BE0873051666